NBU 52, Uitdagingen

IMG_6773Dat u vooral niet denkt dat ik op vakantie ben.  Zoals gezegd, mijn cards wilden geld. Redelijk. Ik had precies nog 41 euro tegoed van ze, maar daar kom ik niet mee tot de oceaan. Voor je het weet sta je hier met een kartonnen bordje bij het stoplicht. Naar Starbucks. Wifi. Bellen, oeps, ja dat moet met een Nederlands nummer. Simkaart wisselen. Iets duns! Starbucks uit en naar de $0.99 store. Waar alles 99 cent kost, ex belasting. Dus een naaisetje gekocht voor $1.08. Altijd handig, ook voor je simkaart. Sim verwisseld en contact met het noodnummer van kaart èèn, met een heel capabele en vriendelijke dame, die mij door mijn eerste kaart hielp, Want die wilde me ook niet meer kennen. Zal de leeftijd wel wezen. Dat ging goed, met een beetje verwisselen van de simkaart ondertussen. Gelukt. Nu kaart twee, maar die herkende mijn gegevens niet. Weer gebeld, zelfde aardige dame. Tata! De kaart heeft mij opgewaardeerd vanwege mijn hoge uitgavepatroon, ik spaar nu nog harder. Dat is fijn natuurlijk, maar nu kloppen mijn gegevens niet meer, en ik kan me geen mail herinneren die erover repte. De aardige dame zal er voor zorgen dat deze kaart geldig is tot de dag na terugkomst. Nu nog de nieuwe kaartgegevens achterhalen. Gebeld met mijn onovertroffen buurman, die gelukkig thuis was. Hij had al een kaart gevonden, maar dat was hem niet. Rondje door mijn huis en jawel: de juiste kaart, met alle nodige gegevens.

Onder het gillen van de kinderen in de ballenbak hier door is het me nu gelukt alle kaarten weer tevreden te krijgen. Ik kan dus tanken en naar de Pacific. Zoals ik eerder schreef: geen paniek, geen paniek, geeeen paniek!

Laten we er van uitgaan dat er vandaag niets meer fout gaat. Ik houd u op de hoogte!

4 gedachten over “NBU 52, Uitdagingen

 1. Ik weet niet welke provider, op de officiële website staan al je gegevens ook de Puck. Moet je wel je inlog wachtwoord weten, die heb je ook nodig voor je app. Soort gelijk geintje mee gemaakt in Zuid Afrika

  Like

 2. pffff dit is een vakantie die je niet snel meer zal vergeten … en krijg je nog een meerijder .ik begreep dat Carlo ook nog zou komen bij je …

  Like

 3. Leuk deze foto van het monster! Ik had hem nog niet in de lengte gezien. Ik hoop dat je er niet in verdwaalt!

  En natuurlijk heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Ook van Stef natuurlijk. Hij wilde al bellen, maar dat is te vroeg. Kado doen we zoals je gevraagd hebt.

  Ik hoop dat je, de rest vakantie, samen met het monster, genoegelijk brommend en vooral zorgeloos door de VS reist.

  Leuke dag vandaag!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s