NBU 30, Zo’n dag

 

IMG_4136

Vroeg uit de veren, Mike zou komen om te kijken naar de dash AC en de huidschade. De dash AC konden we niet fixen, maar wel is er een vermoeden van wat er mis kan zijn. Het zou hier in de buurt zo verholpen kunnen worden, ware het niet dat Monster nergens in een gewone garage past. En buiten werken doen de mannen hier niet. Behalve Mike dan en mijn bovenstebeste gastheer. De hele dag in de hitte aan het werk, terwijl ik binnen in de Airco mijn huiswerk maak voor het examen. Het enige nuttige wat ik doe is de vaatwasser uitruimen, en daar word ik dan nog uitvoerig voor bedankt. Als ik een rondje rijd in de buurt wordt er vriendelijk naar me gelachen. Ik krijg sterk de indruk dat iedereen in de omgeving er inmiddels van weet en er commentaar op heeft. Dat mag uiteraard. Maar na een dag hard buffelen ziet de huid er, zeker als je een beetje vlot doorrijdt, weer uit als nieuw. Nu hopen dat de rest er aan vast blijft zitten, want dit deel gaat nergens meer heen. Morgen is het Memorial Day, wat een dag is waarbij veel gesloten is, maar veel ook open. Het zal in ieder geval niet mogelijk zijn de kantoren van de Texas Safety Department te bezoeken. Nu is mijn onvolprezen gastheer bezig om te zien bij wie hij mij kan boeken voor alle rompslomp. Ik wilde koken, in ruil, maar we waren allebei wel redelijk gevloerd, dus aten we weer bij Barnaby’s. Waar dus echte zalm en asperges op het menu stonden! We kunnen er weer even tegen. Terwijl ik dit schrijf wordt er een toetje gemaakt in de open keuken, van Nederlandse afkomst. Ik ben heel benieuwd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s