NBU 29, Van alles

 

IMG_3971

Na die late avond, en de lange dag, heerlijk geslapen in een prachtige slaapkamer. ’s Morgens op als je het tijd vindt. Reisgenootje pakt nog een keer haar koffertje. We halen nog wat handige zaken in de vorm van gereedschap, we overleggen over reparaties en we kopen nog vier nieuwe schoenen voor Monster. Nu wil ik hem daar de komende jaren niet meer over horen.

Dat gaat allemaal voorspoedig. Ik kan nu dus ook op zaterdag met Monster over de snelweg in Houston. Dan wordt het tijd dit keer wel het vliegtuig te halen. Reisgenootje zetten we af, ze kan inchecken, en na nog wat gedoe vertrekt ze dan dit keer echt, op weg naar Nederland, naar man en katten die ze zo miste. Vanaf nu nog een paar dagen hier om dat rijbewijs en nog zo wat te regelen en dan wordt het verder solo. Eerst nog even gezellig uit eten bij Barnabies, waar nog echt gekookt wordt. De helft weer mee in een dit keer echt kartonnen doosje. Een plek waar heel het milieu goed is. Mijn oogleden vertellen me dat het niet laat zal worden vanavond.

Morgen weer vroeg aan de slag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s