NBU 7, Driving around

IMG_2299

Mijn vader had veel vaste uitdrukkingen en antwoorden op veel voorkomende situaties. Een daarvan was: “het is goed dat je hoofd vastzit, anders zou je die ook nog vergeten.” Daar moest ik gisteren een paar keer aan denken. Ik realiseerde me dat ik bij het eerste bezoek aan Monster allerlei zaken vergeten was na te kijken of te meten. Dus nog maar een keer een half uurtje snelweg, wat goede training is. Een vriendelijke jongeman hielp mij met deurtjes open en dicht doen en gaf mij uitleg over wat nog miste. Daarna naar Home Depot voor wat zaken. Daar zocht ik vergeefs naar mijn telefoon. Zeker thuis laten liggen. Terug met het plan thuis de telefoon op te pikken en naar de Menil collectie te gaan kijken hier vlakbij in de buurt.

Thuis geen telefoon, maar toen herinnerde ik mij gelukkig wel dat ik hem bij de Monstergarage bij me had om foto’s te maken. Bellen dus, maar…. geen telefoon. Hier moest ik even over nadenken en ik stuurde wat vergeefse mailtjes de wereld in. Tot hier in het huis de telefoon van mijn gastheer overging! Waarna ik daarmee belde naar de garage en inderdaad, even checken: we hebben hem. Dus niet naar de Menil collectie, maar weer de weg op, die ik bij terugrijden al zo vol vond.

Terwijl ik net op TV meende te zien dat er een Tornadowaarschuwing werd gegeven voor het komende uur. Het bleken er, hoorde ik die middag, twee te zijn die perfect om de stad heengingen. Je kunt ook niet alles hebben je eerste week natuurlijk aan Amerikana. Op de een of andere manier was de weg nu leger. Plus dat ik zag dat er een Ikea naast stond. Garage binnenlopen, telefoon van het bureau pakken en netjes dank je wel zeggen en weer terug: snelweg op, volgende afslag er af, Ikea in. Ik was gelijk weer in Europa. Daar wat zaken gevonden om mijn monster een thuis te maken, en ook wat voordelige pannen op de kop getikt. Dus volgens een ander gezegde: ieder nadeel heeft zijn voordeel. Na een dag boodschappen doen en zaken mijn hol in slepen was ik al weer gevloerd, want ik wordt nog heeeel vroeg wakker. Omdat zowel mijn gastheer als ik wel weer genoeg junkfood voor deze week hadden gegeten, naar Joli’s Deli (of zo iets) waar sandwiches, salades en soep op het menu staan. Verse spinazie! Nootjes! Tegen negen uur kwam voor ons allebei de man met de hamer voorbij. Zaterdag uitslapen. Het to do – lijstje wordt korter, het lijstje aanwezig wordt langer. De hal boven staat al aardig vol.

3 gedachten over “NBU 7, Driving around

  1. Hahaha ik lich hier in een deuk .wat ben je toch een heerlijke dwarrelhoofd hé… ook wil.ik je heel erg bedanken voor je mooie kaart voor mijn verjaardag morgen . Ik zal je wel missen 😢 morgen . Maar als je weer terug bent kan je helpen met boontjes plukken . #xxxvanjezusje

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s