NBU 4, Soms zit het mee

IMG_2268

Soms zit het mee, maar afgelopen vrijdag even niet dus. Ik belde de garage waar het Monster nu staat, om de to-do lijst door te nemen. Wanhopig geprobeerd om de schade te beperken, want het was een flinke lijst, en zelfs na halvering is hij vier keer zo hoog als waar ik op had gerekend. Maar het venijn zat in de staart: niet alle onderdelen zullen op tijd zijn, en men heeft de gewoonte pas te beginnen als alles binnen is. Dat komt mij erg slecht uit, ik hoop dat ik mijn wanhoop geloofwaardig heb kunnen vertolken intercontinentaal. Maar waarschijnlijker is dat Plan B in werking wordt gesteld bij aanvang van de reis. De mascotte kwam net iets te laat.

Nu zijn de dagen wat onbestemd. Er moet veel gebeuren, maar sommige dingen moeten nog wachten. Dus de koelkast, toch al bijna leeg, is schoon, droog en leeg nu. Maar de vriezer heeft nog wat inhoud en moet dus wachten tot het laatst. Er hangt een was, er is al een half huis gestofzuigd. Lege flessen, plastic, allemaal weg. Maar groen en papier moet wachten, net als het grijs.

Verder ben ik aan het schaven: de stapel spullen in de logeerkamer nog eens goed doorgenomen, wel of niet mee? Alle batterijen, koptelefoons, waka-waka lampen zijn geladen, alle geheugenkaarten leeg.

Het enige wat nu nog nodig is, is een betaalde klus als ik terug kom in augustus. Het gaat wel heel hard nu. Iemand?

 

2 gedachten over “NBU 4, Soms zit het mee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s