NBU 4, Soms zit het mee

IMG_2268

Soms zit het mee, maar afgelopen vrijdag even niet dus. Ik belde de garage waar het Monster nu staat, om de to-do lijst door te nemen. Wanhopig geprobeerd om de schade te beperken, want het was een flinke lijst, en zelfs na halvering is hij vier keer zo hoog als waar ik op had gerekend. Maar het venijn zat in de staart: niet alle onderdelen zullen op tijd zijn, en men heeft de gewoonte pas te beginnen als alles binnen is. Dat komt mij erg slecht uit, ik hoop dat ik mijn wanhoop geloofwaardig heb kunnen vertolken intercontinentaal. Maar waarschijnlijker is dat Plan B in werking wordt gesteld bij aanvang van de reis. De mascotte kwam net iets te laat.

Nu zijn de dagen wat onbestemd. Er moet veel gebeuren, maar sommige dingen moeten nog wachten. Dus de koelkast, toch al bijna leeg, is schoon, droog en leeg nu. Maar de vriezer heeft nog wat inhoud en moet dus wachten tot het laatst. Er hangt een was, er is al een half huis gestofzuigd. Lege flessen, plastic, allemaal weg. Maar groen en papier moet wachten, net als het grijs.

Verder ben ik aan het schaven: de stapel spullen in de logeerkamer nog eens goed doorgenomen, wel of niet mee? Alle batterijen, koptelefoons, waka-waka lampen zijn geladen, alle geheugenkaarten leeg.

Het enige wat nu nog nodig is, is een betaalde klus als ik terug kom in augustus. Het gaat wel heel hard nu. Iemand?

 

2 thoughts on “NBU 4, Soms zit het mee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s