NBU 3, Monster

00o0o_k3cCTw9IUqM_1200x900Dat met die motorhome weken geleden ging dus niet door. Purschuim in de wielkast is duidelijk een nono. Daarna nog eindeloos gezocht op FB en Craigslist. Die te mooi lijken om waar te zijn, (juiste maat, leeftijd, conditie en lage prijs), die zijn inderdaad te mooi om waar te zijn. Zeker twee maal, en mogelijk een derde maal, was het een poging tot een scam. Ik ben over de derde nog in contact met een heuse sheriff. Maar inmiddels heb ik dus nu een motorhome, van niet de juiste maat, want zeker een meter of drie, vier langer dan ik nodig heb of handig vind, en natuurlijk nooit de juiste prijs. En hij moet nog naar de garage. Goed, ik had al niet het idee dat dit een voordelig uitje ging worden. Gelukkig goede hulp ter plekke om de auto te bekijken, proef te rijden en naar de garage te brengen. Als ik aankom 1 mei zou er dus een monster moeten staan dat klaar is voor vertrek, en dat ik alleen nog maar hoef te voorzien van een schoonmaakbeurt, een volle tank en alles wat je nodig hebt om te koken, eten en slapen. En een tafeltje en stoeltje voor buiten. Walmart here I come. Hoe zo’n halve stadsbus door het verkeer te krijgen: ik heb geen idee. Maar er zijn handige how-to filmpjes op Youtube. Dus als u me zoekt: die bekijk ik komende week. De eerste aflevering over spiegels afstellen heb ik al gezien. Verder verzekert iedereen me dat het heus wel mee valt en Amerika groot genoeg is. Maar er zijn ook bergen, en als die erg steil zijn met bochtige weggetjes, dan rijd ik wel een stukje om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s