Wie verre reizen maakt….. 3, Palau, de heenreis.

P1013717.jpg

De reis was lang. Een klein oponthoud op het eerste stuk bij het landen zorgde dat ik ook van film zes het eind nog zag. Daarna zeven uur wachten op Incheon. Mocht je de geest krijgen, kun je daar wat verse Versace, Bulgari, Johnny Choo en dergelijke inslaan. Ook heel leuk, wat hoekpanden waar je een proeve van de Koreaanse cultuur kunt beleven. Een optreden met viool en trommel, in passende kledij. Top souvenirs tegen een redelijke vergoeding. Hier is alles goud, zilver en zijde wat er blinkt.

Eerst even doorboeken, daarna naar de Nap room: lichten op laag, luie ligbedden en pratende buren; Als je heel moe bent kun je daar nog even wat slapen. Dan de sprong naar Palau, midden in de nacht met een auto naar een klein hotel en zien of je nog wat kan slapen. ’s Middags een wandelingetje, een bezoek aan het plaatselijke aquarium, waar een nautilus in een kleine tank woont, kijken in  het longhouse in het cultureel centrum, met de geschiedenis van het land in kleurig houtsnijwerk. Dan komt de auto me halen en rijden we naar de Rock Island Agressor. Daar maken we kennis, krijgen onze hutten, uitleg over de gang van zeken en zetten we onze sets op. Moe maar in afwachting lig ik nog een nachtje wakker in mijn lekkere bedje. Om half zes volgt de klop op de deur.

Een gedachte over “Wie verre reizen maakt….. 3, Palau, de heenreis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s