Wie verre reizen maakt… 2

Overmorgen is het zover, vandaag bivakkeer ik in een half leeg huis. Als je toch weg bent kan de kamer wel worden aangepakt. Dus slopen, bouwen, stuken, schilderen, en de vloer een goede beurt. De eerste twee onderdelen zijn afgerond. Ondertussen pluk ik steeds wat aan de spullen die mee moeten, sorteer hier en daar een onderdeel, laad batterijen, koop missende zaken, maak schema’s voor mezelf, de thuisblijvers en de mannen die aan het werk gaan. Het logeerbed ligt vol, het wasrek hangt vol, de koffer staat leeg.

Er is contact gelegd met een beheerder ergens zuid van Seoel, voor een cultuurprogramma. De microfoon ligt klaar. Er zijn 144 kleine Nederlandse vlaggetjes voor een erebegraafplaats in Busan. Ik heb verse minikikkertjes om uit te delen onderweg. Ik probeer nu al te organiseren: wat heb ik nodig op de boot, wat hoort er bij de camera, wat moet er in de auto bij de hand.

Wat moet er apart voor de bruiloft die ik ga bezoeken.

Het wordt vast een prachtige reis, maar in dit stadium is het alleen nog een hoop gedoe, want de koelkast moet ook nog leeg, het afval…  Enfin, u weet wel.

2 gedachten over “Wie verre reizen maakt… 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s