Noble Ledger, week 4, dag 3, Wildflecken

Vandaag de dag van de echte ontmoetingen. Althans, gezien de afstand tussen waar de president verblijft en het onderkomen van de commandant der commandanten, werd het een VTC, een videovergadering. We kwamen, zoals voorgeschreven in de lijn, geen stap nader, maar het was een goed gesprek, voor mij. ’s Middags sprak ik als Aartsbisschop een onder-commandant der commandanten. Daar had ik iets meer resultaat, maar de burgemeester legde het af, of kreeg geen hulp. De verkeersleider kon zijn boodschap kwijt, en Mevrouw Sodeflod redde menig benepen situatie. Dat ik mijzelf die dag in het nieuws terugzag als zingende vredesactivist met paarse pruik maakte het plaatje compleet. Het was een volle dag, na een ontmoeting moet er geëvalueerd en bijgeschreven worden. Morgen lijkt rustig, omdat er een einde komt aan een aantal van mijn carrières, maar de ervaring leert dat het dan toch nog vol kan lopen met allerlei geïmproviseerde nieuwigheid.
Vanavond kwamen we velen weer tegen in de officiersmess, en werk ik nog door loyale landgenoten begroet. Morgen moet ik uitzien naar een nieuwe betrekking. Wordt het Bothnia of toch de Malediven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s