Noble Ledger, week 3, dag 6, Wildflecken

11 September op een buiige dag, en hier vielen de eerste projectielen op ons arme landje. Met als gevolg een hoop rollespelen, een hoop chaos en woede en dus een drukke dag met interessante ontmoetingen. Een VTC met de aanvallende partij als president van het aangevallen land is vragen om moeilijkheden. De hele dag bleef dynamisch, er moest gereageerd en aangepast worden en gecoördineerd. Dat doen we hier veel. Ondertussen werd ik in drie verschillende rollen om informatie gevraagd door Jan en Alleman. Eigenlijk een normale dag, maar wel een waarbij het even duurde voor ik aan avondeten toekwam. Maar naar de officers mess dus, waar je (weliswaar op eigen rekening) goed kunt eten en prettig gezelschap hebt. Een nadeel heeft dat, voor je aan je blog toekomt is het weer half elf. Je zit naast een Amerikaanse officier die haar ervaringen in verschillende oorlogsgebieden deelt. Naast je begint een gesprek met de zin: “Ik ben een restaurantje begonnen, mijn vrouw heeft een kasteel”. Kijk, dat zijn de verhalen waar ik even voor ga zitten.
Maar nu ga ik naar bed, er wachten ons nog veel lange dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s