Noble Ledger, week 3, dag 4, Wildflecken

Schreef ik gisteren van de mooie maan als afsluiting, bleek de dag nog niet voorbij. Generaal Halbauer kwam ons tijdens de Icebreaker persoonlijk toespreken en bedanken voor onze inzet tot nu toe. Dat is vijf minuten, maar daarna gaf hij alle aanwezigen een handje en een praatje, wat bij veertig man aardig oploopt. Ben de hele avond niet van mijn statafeltje weg geweest, en verliet als bijna laatste het pand, na drie koppen thee. Niet vanwege de thee maar vanwege de boeiende gesprekken en nieuwe gesprekspartners. Ook vanavond weer leuk de wereld doorgenomen met een jonge stagiair, waar we er een aantal van hebben. Hier in de messroom waar ik na het werk heenging is wifi, verwarming, thee, en op de achtergrond gezang bij gitaarmuziek. Een tafel verderop zit en aantal storyline begeleiders de dag af te ronden achter mooie glazen Hefenweisse. De rest is verdeeld over de woongebouwen. Vandaag werd duidelijk dat de lang verwachte media jongens en meisjes nog dagen op zich laten wachten. Wat betekent dat ik morgen nog flink door moet buffelen om zaken door te spreken en aan te passen. Bovendien kreeg ik er onverwacht een rol bij, met een personage dat toe nu toe weinig van zich liet horen maar plotseling belangrijk wordt in een echte ontmoeting. Gelukkig heb ik nog een paar dagen me daar voor in te lezen en aan te passen. Aanpassen, coördineren, communiceren en uitvoeren: zo zijn onze dagen hier.
De zon schijnt nog steeds, maar de temperatuur daalde vandaag aanmerkelijk onder de sluierbewolking. Morgen een jasje mee naar kantoor, zeker als de verwarming uit blijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s