Noble Ledger, week 3, dag 4, Wildflecken

Schreef ik gisteren van de mooie maan als afsluiting, bleek de dag nog niet voorbij. Generaal Halbauer kwam ons tijdens de Icebreaker persoonlijk toespreken en bedanken voor onze inzet tot nu toe. Dat is vijf minuten, maar daarna gaf hij alle aanwezigen een handje en een praatje, wat bij veertig man aardig oploopt. Ben de hele avond niet van mijn statafeltje weg geweest, en verliet als bijna laatste het pand, na drie koppen thee. Niet vanwege de thee maar vanwege de boeiende gesprekken en nieuwe gesprekspartners. Ook vanavond weer leuk de wereld doorgenomen met een jonge stagiair, waar we er een aantal van hebben. Hier in de messroom waar ik na het werk heenging is wifi, verwarming, thee, en op de achtergrond gezang bij gitaarmuziek. Een tafel verderop zit en aantal storyline begeleiders de dag af te ronden achter mooie glazen Hefenweisse. De rest is verdeeld over de woongebouwen. Vandaag werd duidelijk dat de lang verwachte media jongens en meisjes nog dagen op zich laten wachten. Wat betekent dat ik morgen nog flink door moet buffelen om zaken door te spreken en aan te passen. Bovendien kreeg ik er onverwacht een rol bij, met een personage dat toe nu toe weinig van zich liet horen maar plotseling belangrijk wordt in een echte ontmoeting. Gelukkig heb ik nog een paar dagen me daar voor in te lezen en aan te passen. Aanpassen, coördineren, communiceren en uitvoeren: zo zijn onze dagen hier.
De zon schijnt nog steeds, maar de temperatuur daalde vandaag aanmerkelijk onder de sluierbewolking. Morgen een jasje mee naar kantoor, zeker als de verwarming uit blijft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s