Noble Ledger, week 3, dag 3, Wildflecken

Er komen nog steeds collega’s aan. Morgen, maandag, arriveren de laatsten. De briefings worden steeds gezelliger. Het systeem begint er ook op te lijken, maar vanmorgen toch maar in de kerk gewerkt, waar een ander systeem actief is en ik dus wel kon, wat op het eigen kantoor in de eigen computer niet kon. Uren gemaakt en het hele to-do lijstje afgewerkt. Wat ongeveer een half uur stand houdt, omdat er dan weer wijzigingen en aanvullingen nodig zijn. Het weer is prachtig, het is buiten warmer dan binnen. Wat goed uitkomt bij de wandeling naar de DEFAC, het restaurant, een goede tien minuten verderop op de berg. Het eten is uitstekend en de tent is nog rustig, dat gaat nog wel iets veranderen deze week, als het echte oefenen begint en we op volle sterkte zijn.
Iedere maaltijd zit je toch met net even andere mensen aan tafel van de grote groep waar je het gebouw mee deelt, dat maakt het interessant. In de middag weer naar het eigen kantoor, waar inmiddels verbeteringen zijn aangebracht. Nog wel wat stapjes te gaan tot het feilloos werkt, maar er is verbetering. Tot nu dan, waar ik na het eten nog even snel iets ergens aan wil hangen. Dat wil dan weer niet dus hup naar de ICT jongens, die zich deze week echt niet vervelen.
Maar goed dat die mooie volle maan ons op de terugweg van het avondeten vergezelde, toch een mooie afsluiting van een dag die voelt als twee.

2 gedachten over “Noble Ledger, week 3, dag 3, Wildflecken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s