Noble Ledger, week 3, dag 2, Wildflecken

In mijn werkschema had ik vandaag bestemd voor doorlezen van het materiaal en lijstjes compleet krijgen met nummer, namen en e-mail adressen. In de praktijk kwam daar weinig van terecht. Er zijn wat moeilijkheden die verhinderen dat ik op mijn eigen pc in mijn eigen materiaal kan. Gelukkig is er een gebouw verderop volop gelegenheid dat wel te doen. Daar waar ik dacht dat alles klaar en bruikbaar was, blijken nu hier en daar vragen te zijn. Of is de afwezigheid van sommige actoren aanleiding om heel de boel om te gooien. Voor de echte oefening zijn nog minder dan 48 uur voorhanden om te zorgen dat alles up-to dat is. Lastig werken als je nergens bij komt. Ook internet is niet stabiel nog. Maar in een zeldzaam moment dat alles het doet kan ik mijn post binnen halen; goed bericht: mijn tas is gevonden. Telefoonnummer om te bellen. Maar tegen de tijd dat ik het bericht lees en ga bellen, is daar iedereen al lang naar huis op deze zondag. Toch blij dat ik een heleboel zaken niet hoeft te vervangen. Blij ook dat er mensen zijn die de moeite nemen om spullen terug te geven die ze vinden. Dat ik nu nieuwe cilinders in mijn sloten hebt scheelt een sleutel aan mijn bos, en nieuwe bankpasjes zijn nooit een probleem. We sluiten de dag af met het bekijken van wat geschut en rollend materiaal dat hier staat opgesteld. De enthousiaste uitleg van de mannen die er ooit mee werkten maakt het extra interessant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s