Nobel Ledger, week 2, dag 5, Munster

Een hele stapel papier ligt ‘s morgens naast mijn laptop, alle script zijn klaar. Nog even maak ik een schema om te noteren wat wanneer en hoe moet gebeuren. Goed om dat te doen, want dan komen ook de kleine foutjes nog naar voren, waar een datum is blijven staan, of een tijd conflicteert. Dan nog een keer alles na lopen, op volgorde leggen, al het materiaal opslaan op de stick. Alle lege bekertjes weg, het papier sorteren, de laptop dicht. In een veel kleiner gezelschap dan maandag wordt de week afgerond. Handen worden geschud, met soms een: tot over twee weken, soms een: tot volgend jaar. Ik rijd de stad uit, leeg thuis mijn koffer en kleed me om.
’s Avonds een sponsorbijeenkomst in Kunsthal 45. Het gewone leven neemt weer even de overhand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s