Scripten dag 5, klaar

Nog druk aan het werk vanmorgen, na een gezellige avond, om een aantal zaken af te krijgen voor het systeem werd afgesloten. Er moest nog een aangevulde matrix komen voor de achterblijvers, in Excel. Humpf. Ondertussen vertrekken er voortdurend mensen, die op een andere wijze dan eigen auto terugreizen. Uiteindelijk zat er nog een man of vijf braaf te werken, tot het moment dat de usb sticks werden geladen, de laptops dichtgeklapt, en we voor het laatste praatje van de leider van deze operatie naar de aula liepen. Nog een maal: is er behoefte aan coördinatie? Waarna we werden bedankt en we elkaar tot de volgende keer wensten. Dan loop je de poort uit en rijdt terug naar Nederland. Onderweg een pauze met karnemelk, crackers, kaas en kersen. Uiteindelijk eindigde ik zoals ik was begonnen: tankend aan de Schoolweg. Een volle tank: precies genoeg voor een ritje heen en weer naar Munster, inclusief omrijden voor het ongeval op de N99. Ik verheug me al op augustus, dan mag ik weer en week.

IMG_8594

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s