E+1, Reliable Sword

Terugkijkend vandaag en vooruitkijkend naar de rest van de week valt op dat het lijkt alsof je al heel lang bezig bent. De omgeving is zo dynamisch, er gebeurt zoveel tegelijk, je zit in verschillende rollen: dan lijken twee dagen al snel het dubbele. Zoals verwacht: alles werkt, de injects lopen, en om de problemen is heen gewerkt. Van jaar tot jaar lopen we tegen dezelfde problemen op, en die worden ieder jaar door anderen opgelost. Ook dat is trainen.

Verder is het leuk om te zien hoe mensen elkaar ontmoeten uit een vorige functie, of hoe de lijntjes soms lopen. Zo loopt hier iemand rond met jaren Afghanistanervaring. Vraag naar iemand die jij kent die daar ook zat en natuurlijk: die kent hij goed. Omdat er nogal wat gereisd moet worden, zorgt dat voor boeiende gesprekken tijdens zo’n rit.

Dat komt goed uit want wat verder opvalt: tussen Garderen en Oirschot ligt een snelweg lang bedrijven terreinen, inwisselbaar en saai. Dan is het maar goed dat ondanks de regen de vogels hier fluiten in de bossen, en dankzij die regen de bomen mooi groen zijn.

Vandaag verloor ik in een actie mijn huis, eens zien waar ik vannacht een veilig bedje vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s