Update

Ik heb u vreselijk verwaarloosd, oplettend lezertje. Mijn sociale leven heeft dit weekend zo’n hoge vlucht genomen dat er voor bloggen geen tijd bleef. Althans, niet voor middernacht en daarna kan ik de energie niet meer opbrengen. Internet weigert ook dienst om onduidelijke reden. Zo’n laatste weekend is natuurlijk ook vol met allerlei afscheid. Er zijn voor- en nadelen aan het leven dat ik leid. Je ontmoet veel mensen, het is nooit saai en je maakt altijd wel nieuwe vrienden ergens op de wereld. Maar tegen de tijd dat je weg gaat heb je die dan ook en moet je ze weer loslaten. Sommigen zul je waarschijnlijk nooit meer echt ontmoeten, anderen tref je nog eens bij gelegenheid. De ontmoetingen zijn altijd de moeite waard, ze verrijken je leven en soms kun je elkaar even tot steun zijn, een impuls geven of ontvangen, een steuntje in de rug of een nieuw inzicht. Maar als je dan na een tijd lang samen optrekken en veel vrije tijd delen afscheid neemt valt dat nooit mee. Het stemt weemoedig maar ook dankbaar. Want het is mooi dat je zo snel zo dicht bij mensen kunt komen dat het jammer is ze te moeten laten gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s