Update

Ik heb u vreselijk verwaarloosd, oplettend lezertje. Mijn sociale leven heeft dit weekend zo’n hoge vlucht genomen dat er voor bloggen geen tijd bleef. Althans, niet voor middernacht en daarna kan ik de energie niet meer opbrengen. Internet weigert ook dienst om onduidelijke reden. Zo’n laatste weekend is natuurlijk ook vol met allerlei afscheid. Er zijn voor- en nadelen aan het leven dat ik leid. Je ontmoet veel mensen, het is nooit saai en je maakt altijd wel nieuwe vrienden ergens op de wereld. Maar tegen de tijd dat je weg gaat heb je die dan ook en moet je ze weer loslaten. Sommigen zul je waarschijnlijk nooit meer echt ontmoeten, anderen tref je nog eens bij gelegenheid. De ontmoetingen zijn altijd de moeite waard, ze verrijken je leven en soms kun je elkaar even tot steun zijn, een impuls geven of ontvangen, een steuntje in de rug of een nieuw inzicht. Maar als je dan na een tijd lang samen optrekken en veel vrije tijd delen afscheid neemt valt dat nooit mee. Het stemt weemoedig maar ook dankbaar. Want het is mooi dat je zo snel zo dicht bij mensen kunt komen dat het jammer is ze te moeten laten gaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s