Ontmoetingen

Gisteren iemand opgehaald vanaf het louage station, geluncht, gewandeld, een documentaire gezien op het festival, oplettend lezertje. De documentaire van een Tunesische filmer: La Pain de ma Mere, was gedraaid in dat buitenaardse gebied rond Toujane, waar ik vorige week doorheen reed. Met een sfeer die prachtig weergaf wat ik daar dacht gezien te hebben. Daarna nog een pizza, en naar het tuinhuisje. Ontbijtje buiten de volgende dag en snel weer inpakken voor de volgende trip. Voor je het weet zit je met tien nationaliteiten weer in de bus, op weg naar plekken waar ik al was. Dat krijg je er van als je het bronwater drinkt in Kaioruan, dan kom je terug, en ze vertellen er niet bij hoe snel je terug komt. Dus alles wat ik de eerste miste kan ik nu gaan zien, en dan weer een Romeinse site, een picknick. Enfin, inmiddels kent u het recept. Lijkt het wellicht saai en meer van het zelfde, het gezelschap is zo divers, we ontmoeten zovel mezen, we hebben zulke prachtige gesprekken, onze Tunesische vrienden zijn zo gastvrij, dat hat nooit verveelt. En als kers op de taart heeft het hotel een hammam waar we een uurtje konden zweten en ontvellen na deze dag. Morgen weer vroeg op weg, want uitlopen doet het wel, met zo’n groep individualisten. De site zag ik eerder, maar nu is er hopelijk zon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s