Girlpower

Ze studeerde Arabisch, oplettend lezertje, dat leek haar wel wat. Wat ze er mee zou doen, geen idee. Maar haar laatste jaren studeerde ze in Damascus, en bereisde van daaruit het hele gebied. Syrië, Jordanië, Libanon, en af en toe Iran. Treurig in Engeland was er geen werk, maar om nu thuis te blijven zitten niksen, nee dat leek haar niks. Dus nu heeft ze een internship bij een NGO, iets met verkiezingen. Ze verdient niets, dus  ze slaapt bij iemand op de bank, deze zes maanden. Daarna ziet ze wel weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s