Politie

Werd ik toch zaterdag gebeld dat de politie mij hier wil spreken, oplettend lezertje. Vreesde al het ergste maar het valt mee. Men heeft iemand gearresteerd die verdacht wordt van de beroving 5 juli jl. Of ik langs wil komen om hem te identificeren, was de vraag. Dat wil ik natuurlijk graag doen. De beller kon mij niet vertellen of er ook iets gevonden was dat eigenlijk aan mij toebehoort, en ik denk eerlijk gezegd dat de kans dat het niet is doorverkocht klein is, na drie maanden. Maar goed, zeg niet dat er hier niets aan gedaan wordt. De molens malen langzaam, maar ze malen. Vandaag is een nationale feestdag (men viert het vertrek van de laatste Franse soldaat uit Bizert, begin van de onafhankleijkheid) en zijn de meesten thuis, maar morgen even bellen met de beller om een tijd voor het bezoek af te spreken. Wordt vervolgd?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s