Help!

Help! Nog vier nachtjes slapen, dan vertrek ik weer voor drie maanden naar verre oorden. Nou ja, ver…Tunesië dit keer, dus het valt mee. Je denkt dat zo’n vertrek veel werk met zich mee brengt, en ik heb dan ook steeds het gevoel dat ik iets moet gaan doen, maar wat?

Hoe vaker je vertrek, hoe meer routine je opbouwt. Voor koffers pakken heb ik geen dagen nodig, gewoon zorgen dat je regelmatig een wasje draait is genoeg. Het huis schoonmaken? Op het laatste moment. Auto wassen? Maandag maar, als de temperatuur weer aangenamer is. Reispapieren en verzekeringen? Allemaal al geregeld, evenals ticket en woonruimte dit keer. Dan blijft er niet veel over. Bovendien vertrek ik naar een land waar van alles te krijgen is en waar ik bewegingsvrijheid heb. Dus niet: neem het mee of doe maanden zonder, nee gewoon hetzelfde als een weekendje weg, want je kunt daar alles aanschaffen dat voor dagelijks gebruik nodig is. De wereld ligt aan je voeten met je paspoort en je creditcard zeg maar. Daar ter plaatse maar eens zien of men een interessant aanbod voor mobiel internet heeft, want onze eigen KPN komt niet verder dan een EU bundel (als dat al lukt tenminste).

Dus rest er niet veel meer dan afwachten, vrienden bezoeken en … een actie op starten!

De actie Den Helder Helpt Dhehibe, ook voor niet Heldenaren. Ik ga proberen de inrichting voor een kinderopvang in het grensdorp Dhehibe bij elkaar te bedelen. In het blogje “Stuk” en op de facebook pagina http://www.facebook.com/DenHelderHelptDhehibe leest u meer over de actie. Geld overmaken kan naar rekening 46.33.25.141 ovv Den helder Helpt Dhehibe. Ik houd u hier en op facebook en Twitter op de hoogte van de ontwikkelingen. Help!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s