Wie?

Een van de kandidaten voor het presidentschap schijnt zich terug getrokken te hebben uit de race. El Baradei vertrouwt niet op de veranderingsgezindheid van de huidige machthebbers, de SCAF, als we de berichten kunnen geloven. Dat hij dat niet doet is opzicht niet zo verwonderlijk, veel verbetering heeft het SCAF niet getoond. Tantwawi is bij de revolutionairen en activisten ongeveer zo populair als zijn voorganger Mubarak. Dus hing hij er in november zo bij op het plein. Hieronder nog een stuk van de mooie mural in Mohammed Mahmoud street die verdwenen is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s