Wie?

Een van de kandidaten voor het presidentschap schijnt zich terug getrokken te hebben uit de race. El Baradei vertrouwt niet op de veranderingsgezindheid van de huidige machthebbers, de SCAF, als we de berichten kunnen geloven. Dat hij dat niet doet is opzicht niet zo verwonderlijk, veel verbetering heeft het SCAF niet getoond. Tantwawi is bij de revolutionairen en activisten ongeveer zo populair als zijn voorganger Mubarak. Dus hing hij er in november zo bij op het plein. Hieronder nog een stuk van de mooie mural in Mohammed Mahmoud street die verdwenen is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s