Anonymous

Overal op de wereld zitten tegenwoordig mensen in tentjes in de stad, om te laten zien en horen dat ze het niet eens zijn met aspecten van hun regering. Opvallend genoeg worden ze vaak met geweld verwijderd, ook in ons Vrije Westen. Maar de eerste tentjes stonden op het Tahrirplein, en even dachten we dat die wijze van actievoeren regimes kon doen vallen. Mubarak stapte inderdaad op, of werd opgestapt. Het regime erachter staat nog, dictators regeren niet alleen. De (inmiddels verwijderde) graffiti op deze muur laat nog even zien waar Occupy begon, en hoe Anonymous ook in Egypte actief is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s