Anonymous

Overal op de wereld zitten tegenwoordig mensen in tentjes in de stad, om te laten zien en horen dat ze het niet eens zijn met aspecten van hun regering. Opvallend genoeg worden ze vaak met geweld verwijderd, ook in ons Vrije Westen. Maar de eerste tentjes stonden op het Tahrirplein, en even dachten we dat die wijze van actievoeren regimes kon doen vallen. Mubarak stapte inderdaad op, of werd opgestapt. Het regime erachter staat nog, dictators regeren niet alleen. De (inmiddels verwijderde) graffiti op deze muur laat nog even zien waar Occupy begon, en hoe Anonymous ook in Egypte actief is.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s