Chaos

Het moet slechter worden voor het beter wordt: een oud gezegde dat nu zeker opgeld doet in mijn flatje. Druk bezig met sorteren, verdelen, weggooien en proefpakken van de spullen die met TNT naar huis gaan. Overal ligt nu rommel, maar het resultaat zal zijn dat het hier zo kaal is als toen ik kwam. Dagje binnen dus, tot ik vanavond een snel internet cafe ga bezoeken om een en ander weer gepubliceerd te krijgen. Mobinil laat ons allen gruwelijk in de steek. Mail lukt nog aardig, maar een pagina met plaatjes kun je echt vergeten. Heb ik tenminste een excuus om er vanavond uit te gaan. Het komt zelden voor dat ik binnen blijf en zeker zo aan het eind wellicht niet de meest voor de hand liggende keus. Maar wat moet dat moet, en inpakken hoort er ook bij. Dit boek gaat uiteraard mee als handbagage, dat scheelt weer een kilo.

Gelijk een eerbetoon aan Naguib Mahfouz, die vandaag honderd jaar geleden hier geboren werd in Cairo. Zijn Cairo Trilogie ga ik lekker lezen als ik hier vertrek, kan ik nagenieten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s