Sorteren

Een mens verzamelt wat troep in drie maanden, oplettend lezertje, je gelooft het niet. Ik kwam hier in een vrij kaal appartement, en nu weet ik niet hoe ik alles thuis moet krijgen. Al die voordelige boeken en leuke spullen gaan me nog een hoop geld kosten voor ik ze met TNT thuis heb. Eerst probeer je alles nog in je extra koffer met duikspullen (niet gedoken) te krijgen, maar na drie keer proberen blijkt dat echt niet te kunnen. Dan maar een doos ergens regelen. Gelukkig heeft “de broer van” die veel, dus vandaag zo’n doos opgehaald. Daar moet het allemaal in passen. Pleister gehaald bij de apotheker beneden en morgen eens zien of ik alle boeken en andere spullen daar in kan proppen en wat er dan nog overblijft voor de koffers.

Dan blijven er nog zaken over die echt niet mee terug gaan Vandaag sprak ik free lance fotograaf Laurence, hij wilde wel een en ander hebben, de bofkont blijft hier nog een jaar nu hij werk heeft gevonden bij een lokaal nieuw tv station dat de zaken rond de revolutie verslaat. Vandaag elkaar even ontmoet in Café Tahrir om de plannen te smeden en ervaringen uit te wisselen. We zijn het er over eens: als we de berichten van thuis lezen, over weer, en vrije tijd en de normale zaken waar men zo al over twittert en bericht, dan kunnen we ons zo’n bestaan nauwelijks nog voorstellen hier. Maar tegelijkertijd is dat zoals het leven zou moeten zijn, en zijn wij natuurijk de vreemde eenden in de bijt. Zowel Laurence als ik voelen ons daar wel bij, ons hoor je niet klagen. Nou ja, als ik spullen aan het sorteren ben en weggooi wat echt weg kan, dan hoort u dat een beetje.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s