Onderzoek

Vandaag zag ik R weer, na een weekje weg. HIj had tentamens gehad. En, R, alles goed? Jawel, was het opgewekte antwoord, ik ben geschorst! R is een jongen die ondanks het feit dat hij Moslim is van plezier maken houdt buiten het boekje, dus verbaasd was ik niet. Wat was de reden van zijn schorsing echter? Hij had, als student farmacie, poeder uit een van de traangasgranaten onderzocht. Wat vond hij? Een combinatie die gebruikelijk is in zenuwgas, met stoffen die leiden tot hallucinaties, spasmen en nog zo wat. Verklaarbaar dus, de vele slachtoffers van het traangas en de vreemde verschijnselen. In de oude granaten zat gewoon traangas, hoewel over de datum. Maar de natriumoxide, celebriet, holaberidol, lidoxiet (als ik het goed schrijf) en drie andere nog niet gexefdentificeerde stoffen kunnen veel verklaren. Het onderzoek was door R aangemeld bij zijn professor, omdat hij het officieel wilde doen. volgens de professor was dat niet nodig, hij kon zijn gang gaan. Tot hij dus, na melding van de zelfde prof, geschorst werd. R kan het niet schelen, hij ziet nog wat meer poeder te pakken te krijgen en gaat door met zijn onderzoek. Een van de lokale kranten heeft hem al gebeld om zijn bevindingen te delen. Wordt vervolgd dus, die C35E granaten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s