Toekijken

Twee reacties op mijn vraag om mogelijke hulp voor slachtoffers met een oogtrauma. Dat gaat nog niet hard, maar we gaan dapper door. Dit beeld is van Dr Ahmed Harara, de martelaar die symbool staat voor deze revolutie, zoals Khaled Said voor die van januari. Vandaag vers gemaakt op de muur tegenover het kabinetsgebouw.

A zei het terecht toen ik hem vroeg wie er volgend jaar of over tien jaar nog voor hem zal zijn, hem de krant zal voorlezen als Egypte weer tot rust en hopelijk democratie is gekomen. Hij verwacht dat H dan een held zal zijn nog steeds, maar de anderen, de onbekenden, de jongens van de onderlaag, de jongens zonder graad of universitaire opleiding, die lopen veel meer risico vergeten te zijn, en aan hun lot overgelaten.

Dus als u nog kansen ziet te helpen, laat het snel weten: ik ben hier nog een week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s