Sit-in

Opvallend minder tenten vandaag op het plein, na twee weken actie voeren. Nu de verkiezingen zo duidelijk zijn verliezen sommigen de moed. Anderen gaan onverdroten door, en de discussies op het plein zijn alom tegenwoordig. Voor het kabinetsgebouw is een tweede sit-in, en daar stonden de kisten die vrijdag gebruikt werden. De meesten voorzien van een afbeelding van een van de slachtoffers. Er waren minder kisten dan slachtoffers, geen idee wat daaraan ten grondslag ligt, degen die ik het vroeg sprak goed Arabisch. De media zoeken nog een plaatje, een enkele reporter is vasthoudend om een verhaal compleet te krijgen. Dat valt niet mee, het zal inherent zijn aan een situatie als de huidige dat er veel verwarring, veel onduidelijkheid is en veel geruchten en wantrouwen rondgaan. Onder die slachtoffers op de kisten een vrouw, een arts, Een van de drie artsen die omkwamen in hun pogingen anderen te helpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s