Thuis

Midden in de nacht teruggekomen in een ogenschijnlijke normale omgeving. Bij het wakker worden vandaag berichten op tv over ernstige rellen op Tahrir, doden weer ook in Alexandrie en beelden van traangas en brandende auto’s. Met de verkiezingen nog een week van nu, laat het volk weten echte veranderingen te willen en de SCAF niet te accepteren als leiders. Wat dit betekent voor diezelfde verkiezingen is moeilijk te zeggen. Het aantal verkiezingsbanieren met kandidaten is weer toegenomen, elk plein, iedere kruising of rotonde hangt er vol mee.

Laten we hopen dat de mensen hier weten wat ze moeten kiezen, want alleen een naam een slogan en een nummer, dat is wel weinig om een keuze op te baseren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s