Thuis

Midden in de nacht teruggekomen in een ogenschijnlijke normale omgeving. Bij het wakker worden vandaag berichten op tv over ernstige rellen op Tahrir, doden weer ook in Alexandrie en beelden van traangas en brandende auto’s. Met de verkiezingen nog een week van nu, laat het volk weten echte veranderingen te willen en de SCAF niet te accepteren als leiders. Wat dit betekent voor diezelfde verkiezingen is moeilijk te zeggen. Het aantal verkiezingsbanieren met kandidaten is weer toegenomen, elk plein, iedere kruising of rotonde hangt er vol mee.

Laten we hopen dat de mensen hier weten wat ze moeten kiezen, want alleen een naam een slogan en een nummer, dat is wel weinig om een keuze op te baseren.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s