Bijeen

Alhoewel het hotel een aanfluiting is met een te hoge prijs, is de conferentie zeer de moeite waard. In de ochtend nog wat aarzelend, maar na het eerste half uur zat iedereen er vol in. Goede workshops en discussies, en het stickeren was net als thuis. Hoewel daar de stelling: eerst decentraliseren of eerst ontwapenen niet aan de orde komt natuurlijk. Dit land kent grote uitdagingen, maar van wat ik vandaag zag heeft het ook potentieel die aan te gaan. Benieuwd naar de dag van morgen. Jammer dat mijn camera nu niet goed aan te sturen is, maar dit is de foto waar u het mee moet doen.

Ik heb een bizar bestaan. Zo zit je in de woestijn in je slaapzak, en een paar dagen later heb je een politieke discussie of houd je een praatje in je wethouderspak. Wel in de klamme middaghitte natuurijk, maar toch. Gelukkig een schoon kussen en een schone hele klamboe, dus alles wat hier nu nog rondvliegt kan me niet benaderen vannacht. En er vliegt hier van alles. Het piept en het kraakt buiten van de dieren. Hopelijk zaterdagochtend tijd om een beetje in de stad rond te kijken want dit is wel heel erg weinig land wat ik nu zie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s