Loodgieter

Behalve dat de lift al bijna twee weken niet meer wil stoppen op mijn etage, deed gisteren ook de koudwaterkraan het niet meer in de badkamer. Dat betekent dan niet douchen, want het hete water is hier kokend heet. Gelukkig niet gelijk stuk gegaan toen ik terug was uit de woestijn. Vandaag kwam mijn huurbaas langs voor de laatste maand huur en verlenging van het contract en hem het probleem gemeld. Hij bestelde direct een loodgieter, die binnen het uur zou komen, en inderdaad binnen het uur kwam. Bleef netjes wachten op de drempel tot ik hem uitdrukkelijk verder wenkte. Binnen tien minuten had hij het binnenwerk van de kraan vervangen. De kosten bedroegen 20 LE. toch nog altijd het dubbele dan de huisbaas had verwacht. Geen voorrijkosten, geen bonnetje, maar wel snel het euvel verholpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s