Fenek

Je verwacht van alles tijdens een tochtje door de woestijn, maar niet dat je echt wilde beesten zult zien. Ik niet tenminste, oplettend lezertje. Ja, er zijn leeuwen in wildparken in Afrika maar die zitten er net niet als ik langs kom. Ja, er zwemmen walvissen voor de Afrikaanse kust, maar die zitten net onder water. Inderdaad, er bestaan apen in Afrika, maar die wonen verderop. Dus van de woestijn verwachtte ik vooral veel zand. Dat de vos zich liet zien, bij herhaling, tijdens onze eerste maaltijd in de wildernis was dan ook de slagroom en de kers op de al forse taart deze reis. Tijdens het verlaten van het kamp lieten we niets achter, alleen van het kampvuur restte nog wat as. Slechts de halve tomaat werd achter gelaten voor de dieren zoals de vos en de vogels. Over die vos later meer.

Met dank aan Juri Vaslov voor de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s