Terug

Na een weekje in de woestijn weer terug van weggeweest. Een week, twee reisjes, vijf nachten, zeven dagen. Te veel om hier in een keer met u te delen. Maar het was een geweldige ervaring al met al. Om te beginnen trof ik het met mijn reisgenoten. Tijdens de eerste trip klasgenoten van het ILI, op de tweede reis jonge Egyptenaren die hun eigen land ontdekten. Ik heb prachtige landschappen gezien, veel vriendelijke mensen ontmoet en af en toe een dier. Bij thuiskomst wachtte gelijk de volgende klus, een verzoek om een presentatie over mijn ervaringen met een decentrale overheid, tijdens mijn bezoek aan Zuid-Soedan. En vijf nachten in een vreemd bed of in de woestijn, het is prachtig, maar je slaapt niet. Dus vandaag en gisteren een beetje bijkomen, boodschappen doen, het zand uit de kleding wassen, op jacht naar een ambassade die niet nodig bleek, en getuige van een indrukwekkende mars door de stad. U heeft dus even moeten wachten, maar met een beetje geluk haal ik het in. De foto’s zullen in ieder geval prachtig zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s