School's Out!

Niet dat ik nu niets meer bij kan leren, maar de cursus is achter de rug hier. Twee certificaten rijker zijn we allemaal, keurig nog met gradaties van A+ tot D- (wat niemand had trouwens, een D). Omdat steeds meer cursisten verdwenen of al weg waren ivm Eid tripjes naar de omliggende landen, het laatste deel van de middag doorgebracht met onze lerares en drie medecursisten om te praten over de stand van zaken, de rol van de Islam, de ontwikkeling van de taal. Zeer de moeite waard ook, het geeft een inkijkje van binnen uit. Nu zit mijn juf op het balkon hier privé les te geven aan een jonge Amerikaan, die hier over de straten skateboardt. Hij met zijn honkpal petje, zij met haar hoofddoekje om. De wereld ontmoet hier elkaar. Zo voor de laatste keer in het spitsuur met de metro voorlopig, en daarna pakken voor de woestijn. Ik zie er erg naar uit, de witte woestijn moet prachtig zijn. Daar ziet u dan straks ook wat van, oplettend lezertje, als ik over een week weer onder de online mensen ben. Tot die tijd wens ik u veel plezier waar u ook bent. Voor de moslims onder u Happy Eid en tot volgende week.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s