Taxi

Taxi’s blijven hier een bron van verbazing en een onderwerp van gesprek. De taxichauffeur die ik vandaag trof, had geen idee waar ik heen wilde, er kwam twee man aan te pas om een en ander duidelijk te maken, en mijn kaart hielp geen zier. Uiteindelijk waren we in de buurt en werd ik gebeld door mijn contact of het wel goed ging. Hij wees het laatste stukje de weg. Mijn contact had zelf, als geboren en getogen Caireen, slechte ervaringen met taxi’s en vreesde dat ik opgelicht werd. Volgens mij was deze echt de weg kwijt, maar vaak rijden ze rondjes om de rekening op te doen lopen. Eigenlijk net als bij ons in Amsterdam als een toerist een taxi neemt. Inmiddels ben ik erg goed in het omlaag vechten van een te hoge prijs, sta ik op rijden met de meter en beloon ik brave taxichauffeurs met een flinke fooi. Zo krijgen we het vanzelf goed. Hier een plaatje van een type versiering dat je hier veel in auto’s ziet. Niet alleen in taxi’s overigens, ook in privé wagens. Af en toe zal ik u hier een foto tonen van andere modellen, insh Allah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s