Politiek

Nu de verkiezingsdatum vaststaat hier en de lijsten zijn opgesteld, gaan ook de verkiezingsbanieren omhoog. Overal verschijnen ze. Steevast mannen in donkere pakken van een jaar of vijftig. Een keer zag ik een vrouw, maar dat blijft een uitzondering nog. Vaak wensen ze hun kiezers alvast een prettige Eid, nu dat ding er toch hangt, en sommigen zijn in staat een hele rotonde af te huren. Benieuwd hoeveel er nog bij komen, ik zag nog lege staketsels en wagentjes met palen rijden rond om er nog meer op te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s