Politiek

Nu de verkiezingsdatum vaststaat hier en de lijsten zijn opgesteld, gaan ook de verkiezingsbanieren omhoog. Overal verschijnen ze. Steevast mannen in donkere pakken van een jaar of vijftig. Een keer zag ik een vrouw, maar dat blijft een uitzondering nog. Vaak wensen ze hun kiezers alvast een prettige Eid, nu dat ding er toch hangt, en sommigen zijn in staat een hele rotonde af te huren. Benieuwd hoeveel er nog bij komen, ik zag nog lege staketsels en wagentjes met palen rijden rond om er nog meer op te zetten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s