Test

Gisteravond hard gewerkt aan de opgave voor de test van vandaag, oplettend lezertje. Gelukkig met resultaat. Onze juf was erg tevreden over ons. De bedoeling was een presentatie te geven van een minuut of acht en een kleine dialoog met een medeleerling. Daarin zoveel als mogelijk alles wat geleerd is de afgelopen drie weken. Dat valt nog reuze mee dus, gezien het feit dat ik hiervoor geen Egyptisch sprak. Morgen hebben we een nog lastiger test voor Fusah, waarin grammaticale opgaven, dictee, presentatie en meer van dat lastigs. We zullen zien. Ik ben nu zo moe, dat ik voorlopig even een paar uur niets meer met een boek moet doen. Na morgen gaan we nog een dagje door met meer stof, veel medecursisten gaan door naar de volgende fase. Ik vind het voorlopig even mooi zo. Volgende keer weer een maandje misschien, maar eerst vrijdag de woestijn in. Het is immers toch Eid, dus een passende omgeving voor deze dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s