Test

Gisteravond hard gewerkt aan de opgave voor de test van vandaag, oplettend lezertje. Gelukkig met resultaat. Onze juf was erg tevreden over ons. De bedoeling was een presentatie te geven van een minuut of acht en een kleine dialoog met een medeleerling. Daarin zoveel als mogelijk alles wat geleerd is de afgelopen drie weken. Dat valt nog reuze mee dus, gezien het feit dat ik hiervoor geen Egyptisch sprak. Morgen hebben we een nog lastiger test voor Fusah, waarin grammaticale opgaven, dictee, presentatie en meer van dat lastigs. We zullen zien. Ik ben nu zo moe, dat ik voorlopig even een paar uur niets meer met een boek moet doen. Na morgen gaan we nog een dagje door met meer stof, veel medecursisten gaan door naar de volgende fase. Ik vind het voorlopig even mooi zo. Volgende keer weer een maandje misschien, maar eerst vrijdag de woestijn in. Het is immers toch Eid, dus een passende omgeving voor deze dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s