Off line

Dagje off line geweest, oplettend lezertje. Te druk. Ja, niet alleen met school maar ook met genieten van de avonden hier. Nu er gezelschap was uit Holland, veel ‘s avonds buiten geweest, en de avonden zijn hier altijd geweldig. Al met al een drukke week, want ook het huiswerk moest gemaakt, anders krijg ik niet zo’n mooi certificaat.

Inmiddels is de temperatuur hier werkelijk heerlijk, ‘s avonds begin twintig, overdag achter in de twintig. De musea, de Piramiden, ze liggen er prachtig bij. Dus wat let u om hier nog even een weekje zon te pakken? Doet u gelijk nog iets voor de opbouw van dit land, dat voor een groot deel van zijn inkomen afhankelijk is van toerisme, De kleine verkopers leven van het beetje geld dat ze hebben, maar erg lang kan dat niet meer duren.

Dus hup, boeken die reis. Kom naar Egypte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s