Off line

Dagje off line geweest, oplettend lezertje. Te druk. Ja, niet alleen met school maar ook met genieten van de avonden hier. Nu er gezelschap was uit Holland, veel ‘s avonds buiten geweest, en de avonden zijn hier altijd geweldig. Al met al een drukke week, want ook het huiswerk moest gemaakt, anders krijg ik niet zo’n mooi certificaat.

Inmiddels is de temperatuur hier werkelijk heerlijk, ‘s avonds begin twintig, overdag achter in de twintig. De musea, de Piramiden, ze liggen er prachtig bij. Dus wat let u om hier nog even een weekje zon te pakken? Doet u gelijk nog iets voor de opbouw van dit land, dat voor een groot deel van zijn inkomen afhankelijk is van toerisme, De kleine verkopers leven van het beetje geld dat ze hebben, maar erg lang kan dat niet meer duren.

Dus hup, boeken die reis. Kom naar Egypte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s