Les

Ik had mij op het ergste voorbereid vandaag, en was extra vroeg vertrokken, om vooral niet te laat te komen. Stond ik nergens op een lijst, dus dat was maar goed ook, die extra tijd. Het viel mee. weliswaar moet ik nu in Egyptisch al die formules voor kennismaken weer op een andere manier leren, maar oefening baart kunst. Het Arabisch gaat in een tempo dat ik makkelijk kan bijbenen nog, maar er wordt nu klassikaal les gegeven en dus moet ik wennen aan sommige uitdrukkingen. Goed te merken ook dat men hier een ander boek gebruikt en dat er dus andere woorden zijn geleerd. Maar toen ik zojuist na de les met een cursist uit een geavanceerdere cursus sprak en zijn lessen zag bleek dat ik veel theorie al gehad heb. Maar dan het nog eigen maken en kunnen gebruiken, daar is de tijd voor nodig die ik nu heb. Dan ga ik nu even mijn huiswerk maken, voor ik mij in de metro stort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s