Les

Ik had mij op het ergste voorbereid vandaag, en was extra vroeg vertrokken, om vooral niet te laat te komen. Stond ik nergens op een lijst, dus dat was maar goed ook, die extra tijd. Het viel mee. weliswaar moet ik nu in Egyptisch al die formules voor kennismaken weer op een andere manier leren, maar oefening baart kunst. Het Arabisch gaat in een tempo dat ik makkelijk kan bijbenen nog, maar er wordt nu klassikaal les gegeven en dus moet ik wennen aan sommige uitdrukkingen. Goed te merken ook dat men hier een ander boek gebruikt en dat er dus andere woorden zijn geleerd. Maar toen ik zojuist na de les met een cursist uit een geavanceerdere cursus sprak en zijn lessen zag bleek dat ik veel theorie al gehad heb. Maar dan het nog eigen maken en kunnen gebruiken, daar is de tijd voor nodig die ik nu heb. Dan ga ik nu even mijn huiswerk maken, voor ik mij in de metro stort.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s