#25jan

Wilt u hier nog een vertaling bij, oplettend lezertje, of is het beeld zo ook sterk genoeg? De graffiti hier, althans die met de revolutie te maken heeft, is van hoog niveau. Er is dan ook een speciale groep mee bezig. Vaak heel goed vormgegeven stencils gebruiken ze en meestal laten ze aan duidelijkheid niets te wensen over. Hoewel A gisteravond een aantal niet kon lezen, die waren kennelijk te gedetailleerd om leesbaar te blijven. Maar hier zien we dus de huidige president van Syrië met een kleine aanpassing en zijn naam staat onder die van de oorspronkelijke snordrager.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s