#25jan

Nog tijdens de revolutie kwamen ze, de spandoeken met namen van de martelaren, de gevallenen van de revolutie. er is zelfs een site “1000 memories”, met foto’s van hen allemaal. Hier een selectie, zestig van hen die staan voor allen. Bovenaan Khaled Said, links onderaan de generaal die rond het aftreden van Hosni het fatsoen had te salueren voor de gevallenen. Het leverde hem nationale waardering en beroemdheid op en zijn saluut staat voor het respect van allen. Dit spandoek hangt aan het gebouw waar verschillende kranten hun hoofdkwartier hebben, aan een drukke doorgaande weg. Niet te missen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s