#25jan

Nog tijdens de revolutie kwamen ze, de spandoeken met namen van de martelaren, de gevallenen van de revolutie. er is zelfs een site “1000 memories”, met foto’s van hen allemaal. Hier een selectie, zestig van hen die staan voor allen. Bovenaan Khaled Said, links onderaan de generaal die rond het aftreden van Hosni het fatsoen had te salueren voor de gevallenen. Het leverde hem nationale waardering en beroemdheid op en zijn saluut staat voor het respect van allen. Dit spandoek hangt aan het gebouw waar verschillende kranten hun hoofdkwartier hebben, aan een drukke doorgaande weg. Niet te missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s