Pech

Het ezeltje staat er wat verloren bij, het fruit op zijn karretje zal vandaag niet meer verkocht worden. Daarachter, tussen twee ambulances, de eigenaar van kar en ezel, midden op straat. Juist toen ik langskwam werd hij op de brancard geladen. Het is een razend drukke weg, volgens mij de rondweg van Cairo. Zes rijen verkeer een kant op. Vlak voor het Al Azhar complex. Laten we hopen dat het allemaal goed afloopt en dat ezel en eigenaar weer snel bij elkaar zijn. Gezien de staat van de ziekenhuizen hier is dat geen vanzelfsprekendheid. Geld voor een privé-kliniek zal deze handelaar niet hebben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s