Outgoing, incoming

P2230005 1

Vanmorgen wakker geworden op een doordeweekse dag en uit kunnen slapen, oplettend lezertje, uniek. Prachtig weer en nergens een plekje om buiten te zitten hier. De dag doorgekomen met heen en wee rijden nog wat mensen hier spreken en foto’s uitwisselen met collega’s. Daar was de laatste dagen toch geen tijd meer voor geweest. Uiteindelijke belandden we met wat bekenden hier bij het Turkse restaurant in The Oasis, met lekker verse hapjes en een waterpijp en heel veel glaasjes chai. Terwijl we daar met een hele tafel zaten te genieten was er alarm en werden we geacht plat op de grond te gaan. Ik wilde net een slokje nemen en wilde mijn thee meenemen, maar uiteindelijk toch dat glas maar laten staan. Een hilarisch beeld. Sommigen renden nog voor een afdakje (wat absoluut nul bescherming zou hebben geboden), maar de meesten lagen rustig op het grind. Hier en daar ging men rustig door met de waterpijp. Na een  paar minuten werd ons verteld dat we ons moesten gaan begeven naar een duck en cover omgeving, dus hebben we daar nog een tijde zitten wachten tot het uiteindelijk all clear was. Dat ik dat nog mee mocht maken op mijn laatste avond. Het was overigens en flinke klap die er landde, ik kon hem goed horen. Morgen maar even navragen waar hij precies terecht kwam en of hij iets geraakt heeft. Terwijl ik dit schrijf, terug in mijn kamer, wordt er weer van alles omgeroepen. En net was er weer een all clear, dus het zal nog even onrustig blijven vannacht. Mijn kamertje heeft een betonnen dak, dus ik kan rustig gaan slapen. Een waardige afsluiting van mijn verblijf hier.

 

1 thought on “Outgoing, incoming

  1. Hoe fijn je het ook gehad hebt en het afscheid zwaar, ik zal blij zijn als je weer heelhuids thuis bent!

    Alvast een hele goede reis gewenst!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s