Outgoing, incoming

P2230005 1

Vanmorgen wakker geworden op een doordeweekse dag en uit kunnen slapen, oplettend lezertje, uniek. Prachtig weer en nergens een plekje om buiten te zitten hier. De dag doorgekomen met heen en wee rijden nog wat mensen hier spreken en foto’s uitwisselen met collega’s. Daar was de laatste dagen toch geen tijd meer voor geweest. Uiteindelijke belandden we met wat bekenden hier bij het Turkse restaurant in The Oasis, met lekker verse hapjes en een waterpijp en heel veel glaasjes chai. Terwijl we daar met een hele tafel zaten te genieten was er alarm en werden we geacht plat op de grond te gaan. Ik wilde net een slokje nemen en wilde mijn thee meenemen, maar uiteindelijk toch dat glas maar laten staan. Een hilarisch beeld. Sommigen renden nog voor een afdakje (wat absoluut nul bescherming zou hebben geboden), maar de meesten lagen rustig op het grind. Hier en daar ging men rustig door met de waterpijp. Na een  paar minuten werd ons verteld dat we ons moesten gaan begeven naar een duck en cover omgeving, dus hebben we daar nog een tijde zitten wachten tot het uiteindelijk all clear was. Dat ik dat nog mee mocht maken op mijn laatste avond. Het was overigens en flinke klap die er landde, ik kon hem goed horen. Morgen maar even navragen waar hij precies terecht kwam en of hij iets geraakt heeft. Terwijl ik dit schrijf, terug in mijn kamer, wordt er weer van alles omgeroepen. En net was er weer een all clear, dus het zal nog even onrustig blijven vannacht. Mijn kamertje heeft een betonnen dak, dus ik kan rustig gaan slapen. Een waardige afsluiting van mijn verblijf hier.

 

Een gedachte over “Outgoing, incoming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s