Weg

Een laatste thee in de lokale coffeeshop, straks nog een lunch in de Defac, en dan is het echt op weg naar het vliegtuig, dat mij naar Dubai zal brengen, oplettend lezertje. De koffers staan klaar voor de laatste rit in dit land voorlopig.

Een land dat morgen zal laten zien of het wel of niet de goede kant op gaat. Het waren negen goede maanden, waarvan ik hier verslag heb willen doen. Dank voor het lezen, want als niemand leest, waarom zou je dan schrijven? Voorlopig twee weken off line, en dan terug in Nederland eens zien of er nog iets te melden valt. Op Twitter zal ik laten weten of er verder geblogd wordt, maar voor nu: volg het nieuws.

In het vertrouwen dat altijd alles goed komt, zelfs in dit land, sluit ik nu mijn laptop.

Faith is the bird, that knows the day will come, and sings when the dawn is still dark

5 gedachten over “Weg

 1. Gek gezegd geeft het mij een opgelucht gevoel te weten dat jij weer deze kant op komt.
  Ik weet ook dat jij van dit werk en de uitdaging genoten hebt en het was fijn om zo jouw doen en laten te mogen volgen.
  Tot snel in de ivoren toren:-)
  Nu lekker vakantie houden.
  Liefs, A3

  Like

 2. Hallo Linda Rose,

  Alweer 9 maanden voorbij. Wat een bijzondere tijd heb je daar meegemaakt. Ik ben echt benieuwd, hoe het in Iraq over 5 jaar zal zijn. Geen idee. Door internet, hoop ik, dat ze ooit nog eens van de corruptie verlost worden en ook dat er een goede regering en administratie komt. Jij hebt daar in ieder geval, jou kennende, je uiterste best voor gedaan.

  Liefs en tot ziens Irma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s