Snel (eigen foto's)

P2180010 Het gaat hier snel, oplettend lezertje. Vorige week nog vervelend koud en steeds de verwarming bij, de afgelopen dagen lekker voorjaarsachtig, en gisteren toen ik terug kwam op mijn kamer moest het raam open. Ook vandaag was het heerlijk warm, te warm voor het vestje dat ik aan had buiten. Helaas niet van kunnen genieten, want de kisten moesten ingepakt, dan heb ik morgen een hele dag lekker niks. Ook vandaag weer een afscheid, evenals gisteren en morgen. Ik zit hier dus nu in een kamer die zo kaal is als toen ik er kwam. Nog drie bladzijden in mijn dagboek en dan zit het er op.

 

 

 

 

P2180008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P2180011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s