Snel (eigen foto's)

P2180010 Het gaat hier snel, oplettend lezertje. Vorige week nog vervelend koud en steeds de verwarming bij, de afgelopen dagen lekker voorjaarsachtig, en gisteren toen ik terug kwam op mijn kamer moest het raam open. Ook vandaag was het heerlijk warm, te warm voor het vestje dat ik aan had buiten. Helaas niet van kunnen genieten, want de kisten moesten ingepakt, dan heb ik morgen een hele dag lekker niks. Ook vandaag weer een afscheid, evenals gisteren en morgen. Ik zit hier dus nu in een kamer die zo kaal is als toen ik er kwam. Nog drie bladzijden in mijn dagboek en dan zit het er op.

 

 

 

 

P2180008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P2180011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s