Rommelig

TCNOH Het wordt hier met de dag interessanter, oplettend lezertje. Met de fase out gebeuren er de gekste dingen, lijkt het wel. Normaal gesproken zou je een project als dit sterk willen eindigen maar op de een of andere manier krijg ik niet het idee dat dat gaat gebeuren. Een paar lokale collega’s deelt dat gevoel. Ik heb het gevoel dat ik ze in de steek laat. Niet professioneel, volgens een collega expat, ik ben consultant, op naar de volgende klus. Maar ja, voor mij was dit geen klus voor de camper na het pensioen, ik kwam hier om iets te betekenen, en graag zo optimaal mogelijk. Gelukkig nog een paar klusjes om mijn tanden in te zetten en de knopen te leggen. Verder zijn we nu begonnen met iedereen die daarom vraagt een keurige referentie brief mee te geven of wat ze verder maar van ons willen zien. Het dagelijks bedrijf laten we meer over aan de lokale collega's, dan kunnen ze alvast wennen nu we er nog zijn.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s