Rommelig

TCNOH Het wordt hier met de dag interessanter, oplettend lezertje. Met de fase out gebeuren er de gekste dingen, lijkt het wel. Normaal gesproken zou je een project als dit sterk willen eindigen maar op de een of andere manier krijg ik niet het idee dat dat gaat gebeuren. Een paar lokale collega’s deelt dat gevoel. Ik heb het gevoel dat ik ze in de steek laat. Niet professioneel, volgens een collega expat, ik ben consultant, op naar de volgende klus. Maar ja, voor mij was dit geen klus voor de camper na het pensioen, ik kwam hier om iets te betekenen, en graag zo optimaal mogelijk. Gelukkig nog een paar klusjes om mijn tanden in te zetten en de knopen te leggen. Verder zijn we nu begonnen met iedereen die daarom vraagt een keurige referentie brief mee te geven of wat ze verder maar van ons willen zien. Het dagelijks bedrijf laten we meer over aan de lokale collega's, dan kunnen ze alvast wennen nu we er nog zijn.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s