Feestje (eigen foto's)

P1200006 Het leven moet je vieren en successen moet je altijd even markeren, oplettend lezertje. Dus toen de assessment van een aanvankelijk debacle werd omgezet in een triomf, stelde ik voor een feestelijke lunch te serveren. Dat voorstel vond bijval, dus werden er 12 vissen aangesleept vanmiddag, op traditionele wijze langzaam in de kleioven gegaard. Daar zijn ze hier gek op, het is de feestmaaltijd bij uitstek. We hebben niet zielig gedaan en alle werkelementen uitgenodigd. Kost wat maar dan heb je ook zeker drie kwartier lol. Natafelen is er hier niet bij. E was toevallig ook jarig vandaag, trakteren doen ze hier niet aan, eerder andersom. Maar voor E, gadgetgek bij uitstek, hadden we een leuk cadeautje: een Ipod shuffle. Mooi groen, een passende kleur. Die had hij nog niet. Ik durf er om te wedden dat het apparaatje geladen was voor hij het kantoor vanmiddag om half vier verliet.

P1200011

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s