Feestje (eigen foto's)

P1200006 Het leven moet je vieren en successen moet je altijd even markeren, oplettend lezertje. Dus toen de assessment van een aanvankelijk debacle werd omgezet in een triomf, stelde ik voor een feestelijke lunch te serveren. Dat voorstel vond bijval, dus werden er 12 vissen aangesleept vanmiddag, op traditionele wijze langzaam in de kleioven gegaard. Daar zijn ze hier gek op, het is de feestmaaltijd bij uitstek. We hebben niet zielig gedaan en alle werkelementen uitgenodigd. Kost wat maar dan heb je ook zeker drie kwartier lol. Natafelen is er hier niet bij. E was toevallig ook jarig vandaag, trakteren doen ze hier niet aan, eerder andersom. Maar voor E, gadgetgek bij uitstek, hadden we een leuk cadeautje: een Ipod shuffle. Mooi groen, een passende kleur. Die had hij nog niet. Ik durf er om te wedden dat het apparaatje geladen was voor hij het kantoor vanmiddag om half vier verliet.

P1200011

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s