Van het dak af gezien

Geslaagd_deurbord1[1] De maan staat al hoog aan de hemel, oplettend lezertje, als ik het kantoorpand verlaat. Komt omdat hij vol is en de zon al even onder is. De dinsdag is traditioneel een lange dag voor mij, zeker nu ik drie werkelementen bestier voor wat betreft de rapportage. De moskeeën zingen al. Even naar het dak, na de heerlijk warme dag waar ik niet van kon genieten is het daar nog wel even uit te houden. Het is rustig bij de buren, na de regenbuien lijkt het ook wat minder stoffig. De tenten staan er nog, eens zien wat er rond de 25ste gebeurt.

Het was een bewogen dag vandaag. Na veel hard werken en veel gebel en gemail is het de afdeling gelukt een afgekeurde assessment om te draaien in een goedgekeurde assessment met de hoogst mogelijke score en voor alle drie onze Provincies. Opgelucht en trots zijn ze, en terecht. Al het ploeteren niet voor niets geweest, een les geleerd voor de toekomst, maar vooral: ons werk heeft resultaat bij de Provinciale politici, en dus voor de burger. Ik weet: we zijn er nog lang niet, het is een pril begin. Maar we gaan de goede kant op hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s