Post (eigen foto)

P1110019 Als mensen terug komen van de COB loop je kans dat iemand de post heeft opgehaald. Vandaag kwam M dus met mijn portie aan: een pakje, zelf besteld bij Amazon, met daarin een bijtdier voor het dochtertje van P. Hij was er erg blij mee en wilde het eigenlijk niet openmaken. De nieuwsgierigheid won het echter dus hebben we het mooi ingepakte pakje (doet Amazon ook voor je) zorgvuldig opengepeuterd. Hij begreep gelijk ook dat als hij zijn dochtertje voor het eerst zou zien en zij het speelbeest zou krijgen, zij dan ook al ” a sense for these things” zou hebben. Hij heeft ons nogmaals uitvoerig bedankt voor alle meeverwachten dat we met hem deden. Het heeft hem goedgedaan en hij heeft het telefonisch ook zijn familie laten weten. Het cadeautje is voor hem een symbool van zijn ervaringen hier. Kleine moeite, groot plezier dus.

Het tweede was veel onverwachter: een kerstkaart van H. Verstuurd toen ik in Den Helder was, en dus ingericht als Nieuwjaarskaart. Met goed gevolg, binnen drie weken aangekomen, dat is toch knap. In Den Helder kunnen ze het dus best. Bedankt H, voor het leuke kaartje. Missie gelaagd.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s