Vrijdag (eigen foto)

P1070017 Een compound als deze wordt door volwassenen bewoond, oplettend lezertje. Kinderen hebben hier weinig te zoeken. Toch zie ik gelukkig niet uitsluitend volwassenen. Af en toe neemt iemand zijn kind mee, omdat moeder ziek is of de vakantie niet past met de werkdagen. Onze dokter heeft drie jonge kinderen en op vrijdag komen ze mee, dan zijn de scholen dicht. De twee oudste jongetjes kunnen lekker voetballen, dat kan thuis niet, en de jongste komt altijd even bij mij langs. Inmiddels zijn we dikke vrienden. Hij is geboren toen ik hier kwam, dus aan zijn groei zie ik de duur van mijn verblijf hier. Hij is bezig met de eerste tandjes. Altijd even en leuk moment als hij mij toelacht en op de arm genomen wil worden.

P1070007

 

2 gedachten over “Vrijdag (eigen foto)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s